Zanafilla AP

Ne lindёm nё 1997 nё Zadrimё dhe pastaj u dobёsuam nga situata e vёshtirё nё tё cilёn  Shqipёria ishte pas rёnies sё komunizmit, nga Don Antonio Sciarra nga Dioqeza e Misionit Katolik tё Sapёs. Vёshtirёsitё sociale, ekonomike, shpirtёrore… ishin lehtёsisht tё lexueshme nё sytё e tё gjithёve, por mbi tё gjitha nё sytё e pafajshёm tё fёmijёve. Zona e Zadrimёs ishte plot me gёzhoja plumbash.

Ca plumba nё shkёmbim tё ca fletoreve dhe lapsave tё cilat pastaj u shkrinё pёr tё krijuar Kёmbanёn e Paqes, e cila u vendos nё Tiranё nё 1 Janar 2000. Kёshtu, nisi historia e Ambasadorёve tё Paqes. Njё shenjё e luftёs e transformuar nё njё shenjё shprese dhe shpёtimi… Fillimi i njё udhёtimi unik… hapat e tё cilit kanё ngelur nё gjithsecilin prej nesh.