Ishulli i Paqes

Një vepër e gjallë që Ambasadorët e Paqes për ti dhënë forcë zërit të tyre është Ishulli i Paqes, që më para ishin një grup shkëmbinjsh të pajetë në mes të liqenit të Komanit. Ambasadorët e Paqes e kanë përdorur dhe e përdorin akoma për t’i dhënë zë të mirës që:
Ёshtë e fshehur.
Ёshtë e përvuajtur.
Lind shpresë.
Zoja e Velës
E vendosur në majën e Malit të Velës, është shenjë e besimit të popullit të Zadrimës. Besim që dhuron dashuri e mbron… Cdo vit në pranverë me një pelegrinazh përkujtojmë Zojën e Malit të Velës, një moment reflektimi, bashkëndarjeje dhe mësimi për të jetuar më mirë.

Post a comment