Kush jemi?

Ne jemi një OJF (e frymëzuar nga vlerat katolike) e lindur në vitin 1997 në zonën e Zadrimes, Lezhë, Shqipëri. Për 20 vjet ne jemi aktive në zgjidhjen e problemeve të ndryshme me të cilat ballafaqohet shoqëria shqiptare dhe sidomos në fushën e bashkimit, pajtimit dhe ndërtimit të marrëdhënieve të reja ndërpersonale, në veçanti duke trajnuar, edukuar dhe mbështetur të rinjtë në rrugën e tyre jetësore.

Ku jemi?

Mund të  na gjeni në  zyrën tonë  AP-Point në  Lezhë.