Kampet verore tё para tё  Ambasadorёve tё Paqes lindёn nё 2001. I pari u zhvillua nё Fishtё, nё njё fshat tё Zadrimёs. Gjatё verёs, fёmijёt jetojnё eksperiencёn e njё udhёtimi formativ dhe edukues. Miqёsia, loja, studimi, eksperienca tё shumta tё takimeve dhe aktiviteteve karakterizojnё ditё qё janё plot me gёzim dhe argёtim. Kujtime tё pazёvendёsueshme… Shumё vite mё vonё, eksperienca vazhdon tё jetё po aq e bukur dhe argёtuese… Tё rinjtё mezi presin verёn qё tё mund tё krijojnё kujtime tё reja. AP falenderojnё tё gjithё ata qё mund tё ndihmojnё nё realizimin e kёsaj experience.